Nové demo vesmírné akce Miner Wars 2081 je na cestě
zdroj: tisková zpráva

Nové demo vesmírné akce Miner Wars 2081 je na cestě

22. 4. 2012 18:12 | Téma | autor: Martin Bach |

Potenciálně nadějné hry a projekty z Kicstarteru se momentálně těší velké pozornosti, ale rozhodně neplatí, že by se mimo tuto „službu“ nic nedělo. Naopak. Existuje totiž spousta vývojářů a studií, která se na Kickstarter nikdy nedostanou (protože nejsou ze severní Ameriky) a vlastně to ani nepotřebují. Československé studio Keen Software a jeho připravovaná vesmírná střílečka Miner Wars 2081 je toho ukázkovým příkladem.

Finální verze hry by měla vyjít někdy během druhé poloviny roku, ale vyzkoušet si ji můžete už nyní. Tvůrci zvolili způsob produkce a distribuce á la Minecraft, takže si za polovic ceny můžete hru koupit už nyní, čímž se dostanete k rozpracované verzi hry. Podle poslední tiskovky z minulého týdne mají také tvůrci v plánu vydat už brzy nové hratelné demo, které bude reflektovat změny a updaty, k nimž na hře během kontinuálního vývoje za poslední měsíce došlo. To, co si zatím můžete na obrázcích jenom prohlížet, si už brzy budete moci sami vyzkoušet.

Sám za sebe to doporučuju, zejména pokud jsou vám blízké hry typu Freelancer nebo Descent. Miner Wars 2081 chce být, co se obsahu a designu týče, amalgámem obou titulů, takže se budete pohybovat nejenom v interiérech, ale i ve volném vesmíru. A už v nynější rozpracované fázi se tvůrcům jejich cíle daří v mnoha ohledech plnit. Další info o hře hledejte na homepage, která nedávno prošla radikální omlazující kůrou a dost jí to pomohlo.

 

Nejnovější články