Nejzábavnější bugy z Assassins Creed
zdroj: tisková zpráva

Nejzábavnější bugy z Assassins Creed

4. 1. 2008 12:12 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Vzrušené stráže nešukají po světnici, jako ona příslovečná babička, nýbrž na veřejnosti, a dovedou se odvázat i jinak.

Chromým koněm to neskončilo. Assassins Creed je prolezlý mnoha dalšími bugy, jak se ostatně dalo u hry takové rozlohy, svobody konání a ulic plných obyvatel i předpokládat. Polský server GRRR proto prošmejdil YouTube a sestavil žebříček nejvtipnějších chybek (většinou z PS3 verze), jimž vévodí vzrušený strážce. Ten nešuká po světnici, jako ona příslovečná babička, nýbrž kus nábytku s kobercem na veřejnosti.


Ze začátku druhého videa se zdá, že jste právě vešli na pánské záchodky nevšedně situované na střechu budovy. Čtveřice chlapíků se drží rukama zdi, pohybují se v pase a vydávají u toho zvuky jak cikády. Nezpůsobila nějaká další chyba v Matrixu, že ve stěně zřídili kukátka pro lechtivou peep-show za oknem přes ulici? Asi ne, nejspíš jsou jen postiženi zasekávacím syndromem při snaze o překonání překážky během pronásledování Altaira.


Nenechte se však zmýlit, i středověké stráže se dovedou slušně odvázat, když uprostřed Jeruzaléma rozbalí svou trancovou taneční show. Umí i pravidelně stepovat do rytmu, viz video pod tím. A existuje i jiný důkaz, že tanec (na koštěti nebo na meči?) byl ve skutečnosti objeven již ve 12. století.




Předposlední video exkluzivně odhaluje dosud skrytý kooperativní mód, který UbiSoft zřejmě hodlá odemknout až časem za dodatečný poplatek. Možná jste to nevěděli, ale Altair má dvojče, které mu chodí po boku a do písmene kopíruje jeho pohyby.


Některé nemoci po něm do současnosti zdědil chlapec Desmond, kterému při toulkách po nemocničních laboratořích něco uvízlo v kalhotech a mermomocí to chce ven.

PC verze Assassins Creed se očekává v příštích měsících - více (vč. video-recenze) v našem předešlém zpravodajství.
zdroj: Grrr, vlastní

jd

Nejnovější články