Lord Of The Rings Online zdarma od 2. listopadu
zdroj: tisková zpráva

Lord Of The Rings Online zdarma od 2. listopadu

1. 11. 2010 1:43 | Téma | autor: Petr Poláček |

Velmi rychlý spád nabrala situace okolo zdarma dostupné verze MMO Lord Of The Rings Online pro Evropu. Původně měla být spuštěna již 10. září, ale termín přišel a zase odešel a nic se nedělo. Až na konci října se po měsíci nejistoty objevilo světlo na konci tunelu – z Codemasters se ozvali, že je vše vyřešené, rozběhl se betatest free-to-play verze a před víkendem přišla zpráva, že se zdarma dostupná verze hry rozjede na ostro už zítra – 2. listopadu.

The Lord of the Rings Online: Mines of Moria zdroj: tisková zpráva

Ke spuštění F2P verze LotRO dojde z dneška na zítřek a novým i stávajícím hráčům tento přerod přinese krom jiného i nový obsah a herní prvky. Předně dojde ke spuštění herního obchodu, kde se budou nakupovat rozšíření, předměty a balíčky questů. Dále s sebou update o velikosti cca 1GB přivede novou oblast Enedwaith, která je součástí rozšíření Volume III, Book 2: The Ride of the Grey Company, VIP hráči dostanou k ruce úložný prostor pro hadříky a menší předměty, chybět nebude přepracované zpracování počátečních fází hry a tak dále, a tak dále. Změn bude opravdu hodně, podrobně je můžete prostudovat v anglickém FAQu na homepage.

Hráčům, kteří na to mají nárok, Codemasters začali už přes víkend přičítat na účty body pro nákup v novém in-game obchodu. Platí to zejména pro majitele doživotních účtů, kteří jednorázově dostanou 1000 bodů + 500 bodů za každý měsíc, kdy se přihlásili alespoň jednou do hry. Za účast v nedávném F2P preview eventu dostanou hráči 500 bodů a dalších 500 bodů dostanou ti hráči, co měli vždy 24. dubna (výročí spuštění hry) aktivní účet. Podrobnosti o rozdávání bodíků hledejte tady (za info díky kinshipu Anarúth Order)

 

Nejnovější články