Zapojte se do veřejného testu F2P verze LotRO
zdroj: tisková zpráva

Zapojte se do veřejného testu F2P verze LotRO

25. 10. 2010 11:56 | Téma | autor: Petr Poláček |

Fanoušci a hráči The Lord of the Rings Online v Evropě se po měsících čekání na informace o spuštění free-to-play (zdarma hratelné) verze hry dočkali od Codemasters pádného důkazu, že se věci hýbou. Právě dnes se rozběhl zátěžový test F2P verze v podobě preview akce, které se mohou zúčastnit nový i stávající hráči, stačí se zaregistrovat na této stránce.

The Lord of the Rings Online: Mines of Moria zdroj: tisková zpráva

Pokud se stihnete zaregistorvat do čtvrtka 28. října, tak od Codemasters za odměnu dostanete 500 bodů, které se připíší k vašemu stávajícímu účtu. Proto je dobré registrovat se do zátěžového testu se stávajícím účtem, pokud už nějaký máte.

Do testu si nemůžete přivést stávající postavu. Musíte začít se zbrusu novou. Nicméně ve speciálním hostinci „Eyes and Guards“ bude možné postavu rychle vylevelovat na nejvyšší úroveň, abyste si mohli vyzkoušet ze hry co nejvíce, včetně nového území Enedwaith, jak upozorňuje zpráva na webu kinshipu Anarúth Order. Tam se také o celé akci dozvíte podrobnější informace, pokud se vám je nechce louskat v angličtině z FAQu na oficiálním fóru.

Update: Codemasters zveřejnili odkaz ke stažení betaklienta pro zátěžový test. Klient má 13 GB a rychlost stahování evidentně není moc vysoká, protože dle ohlasů na fórech zabere stažení cca 8 hodin. Nic holt není zadarmo.

Stahujte tady:

http://lotro.cdnetworks.us/lotro/PANDO/Preview/LOTROEU_Preview_EN_GB_Downloader.exe

 

Nejnovější články