Konzolový Zaklínač 2 přijde na řadu až po PC verzi
zdroj: tisková zpráva

Konzolový Zaklínač 2 přijde na řadu až po PC verzi

27. 4. 2011 14:01 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Dopoledne se internetem, zaplaveným zprávami o průšvihu s PSN, mihla i informace o tom, že CD Projekt už pilně pracuje na konzolové verzi hry.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Jelikož ale šlo o zprávu pocházející z polského zdroje, není divu, že se pár důležitých informací ztratilo v překladu. CD Projekt okamžitě zareagoval prohlášením, že na konzolovém Zaklínači teď nepracuje. „Nejsme tým, který by mohl pracovat na dvou projektech najednou. Na tohle si dáváme pozor, protože by to mohlo zkazit PC verzi“.

„Takže ne ne ne ne, teď skutečně samostatného Zaklínače 2 pro konzole nevyvíjíme. Zkoušeli jsme, zda by šel na konzolích udělat a ty testy byly úspěšné, ale momentálně na konzolové verzi neděláme. Nene.“ Nicméně Tomasz Gop potrvzuje, že konzolová verze je ve hře. „Pokud na konzolového Zaklínače 2 dojde, mohu vám už teď zaručit, že to nebude šmejd“. Nic ale nemáme čekat dokud nebude venku PC verze. Až tehdy si prý vývojáři sednou k Excelu a začnou dělat plány a teprve poté něco oznámí. Nicméně tvrdí, že teď už nebudou čekat na výdělky PC verze, která vyjde 17. května.

Nejnovější články