Kapitán Price prokecl vývoj Call of Duty: Modern Warfare 4
zdroj: tisková zpráva

Kapitán Price prokecl vývoj Call of Duty: Modern Warfare 4

30. 10. 2012 15:22 | Téma | autor: Adam Homola |

Update - Vzkaz na oficiálním Twitter kanálu Infinity Ward označuje informace o Modern Warfare 4 od dabéra kapitána Price, Billyho Murrayho, za fámy a spekulace. Tvůrci prý kvůli dabingu s nikým nejednali a nemluvili. Nicméně, nemysleli jste si snad, že by někdo z Activision nebo Infinity Ward řekl na konto ještě neoznámené hry něco jiného, že ne?

Původní informace z 30. října - Ach ti dabéři. Někdo by jim měl při podepisování smlouvy důrazně vysvětlit, že o projektu do oficiálního oznámení nesmí v žádném případě mluvit. Nedokážu si představit, že by něco takového ve smlouvě neměli, ale i přesto se docela často setkáváme s tím, že dabér nějaké herní postavy omylem prokecne pokračování. Stalo se to i teď, v případě Call of Duty. Dabér kapitána Price, Billy Murray (neplést s tím hercem), prozradil, že se v Infinity Ward pracuje na Call of Duty: Modern Warfare 4.

“Jo, v pondělí jdu do schůzku s Infinity Ward, budeme řešit jejich příští hru, Modern Warfare 4. Pracuju s nimi na pokračování k Modern Warfare 3, bude to navazovat přímo na konec trojky a já se vyskytuju jen v Modern Warfare hrách...,” řekl Murray v letadle jednomu fanouškovi, který shodou okolností píše na thisisxbox.com.

Jestli chcete věřit někomu, kdo tvrdí, že seděl v letadle vedle dabéra jedné z hlavních postav Modern Warfare a ten mu prokecl, že se v Infinity Ward dělá na čtyřce... Tak klidně věřte. Sice to není nic oficiálně potvrzeného, ale není to poprvé, kdy jsme se o vývoji Modern Warfare 4 dozvěděli. Už před několika týdny prosákla ven informace, že by se měli na MW4 podílet vedle Infinity Ward také vývojáři z Neversoftu.

Překvapující to rozhodně není. O tom, že příští rok vyjde nové Call of Duty, snad nikdo nepochybuje. Jen snad po dokončení Modern Warfare trilogie panovaly naděje, že by se mohli Infinity Ward pustit do něčeho nového. Rozjet novou CoD trilogii, trochu značku restartovat. Ne snad, že by se prodávala špatně nebo by to byly špatné hry, ale už jsou trochu okoukané.

Možná ten krok k druhému restartu série (vzpomeňte na radikální změnu mezi CoD 3CoD 4) neudělají její tvůrci, ale břemeno padne na Treyarch. Studio, které bylo dlouho považováno za “B tým” odvádějící svoji práci, ale to bylo asi tak všechno. Treyarch ale máknul a pomalu se z něj stává ten A tým. Jenže čert ví, jestli už nemají vývojáři rozpracováno Black Ops 3, nebo se ten další rok dočkáme něčeho opravdu nového. Není ale divu, že se jim to zatím nechce měnit. Proč taky překopávat něco, když to sype takové peníze?

Nejnovější články