Jak výhodně pořídit Gears of War 2?
zdroj: tisková zpráva

Jak výhodně pořídit Gears of War 2?

5. 11. 2008 13:13 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Buďte ve správnou dobu na správném místě, abyste získali hru jako první, dárky a vstupenky na zahajovací párty. + UKÁZKY ČESKÉHO PŘEKLADU

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Být ve správnou dobu na správném místě. Provařené rčení odpovídá na otázku z titulku ve vztahu k uvedení včera recenzovaných Gears of War 2 na domácí trh, na něž se důkladně soustředil herní obchod Xzone. Ač jsme se mohli při vzájemné debatě (předcházející psaní klasického článku na téma "Příchod XY do ČR") snažit sebevíc, nedokázali jsme zpochybnit tvrzení, že nikde jinde v České republice tuto akční pecku pro Xbox 360 nelze pořídit výhodněji. Seznam argumentů je docela dlouhý...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Začíná to samozřejmě jak jinak než cenou. Xzone patří mezi těch pár obchodů, jež nabízí Gears of War 2 ve speciální limitované edici (se 48-stránkovou knihou s popisem postav, koncepty, bonusovým DVD a promo videii) za cenu standardní edice, tj. za 1499 Kč. Což je stejná (při započítání poštovného nižší) částka jako při jejím nákupu v zahraničí (50 liber). A zároveň názorná ukázka postupného trendu s klesajícími cenami first-party konzolových her, které u nás ještě nedávno stály dva tisíce korun.

Pokračuje to oficiální předpremiérou ve čtvrtek 6. listopadu od 17:00 na prodejnách Xzone v Praze a Brně, což budou první místa v zemi, kde lze Gears of War 2 sehnat. Jinde, i ve světě, stále platí termín až 7. listopadu a neočekává se, že by to vzhledem k přístupu Microsoftu k této problematice (i k teprve probíhajícímu rozvozu ze skladů) někdo porušil. Navíc, prvních patnáct zákazníků v kamenné pobočce v pražské Korunní ulici získá dvě vstupenky (pro sebe a přítelkyni/kamaráda) na zahajovací Gears of War 2 párty aneb nábor rekrutů, kam jinak vkročí jen pozvaní (novináři a obchodní partneři). Microsoft ji pořádá právě ve čtvrtek 6.11. od 19:00 v prostorech Meet Factory na Praze 5 a v jejím programu je vedle občerstvení např. multimedialní show, vystupení kapely U-prag a geosearching (o půlnoci se vybere deset návštěvníků, dostanou navigaci TOM TOM a louč a půjdou hledat GOW poklad).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Tím to však nekončí. V balíku s hrou najdou úplně všichni zákazníci (tzn. i ti, kteří využijí služeb České pošty, kteří budou mít zásilku doma v pátek) dva malé dárky: psí známku GoW2 a náhodně buď klíčenku nebo tričko s logem GoW2, které v jiných domácích obchodech k dostání nebudou. Závěrem ještě není od věci připomenout přicházející bundle Xbox 360 (60 GB) + Gears of War 2, při jehož ceně 6790 Kč lze konstatovat, že hra je skoro zadarmo (podobně jako v případě velmi populárního bundle s Fable 2). Pokud jste to náhodou nevěděli, všechny texty v GoW2 jsou výrobcem oficiálně přeloženy do češtiny, což obvykle nebývá do poslední chvíle jisté, ale potvrzují to naše fotky z monitoru (thx Petr H.). Čeština je jedním z mnoha jazyků na výběr.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Více o Gears of War 2 pro X360, propagovaných kampaní na adrese Odboj2008.cz, v našem předešlém zpravodajství.
zdroj: vlastní, Xzone

jd

Nejnovější články