GTA V se začíná rýsovat, známe hlavní postavy?
zdroj: tisková zpráva

GTA V se začíná rýsovat, známe hlavní postavy?

8. 3. 2011 12:24 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Telsey & Company, castingová firma, která obvykle shání dabéry do her od Rockstaru, znovu rozhodila sítě a dala dohromady seznam rolí, které by chtěla obsadit pro „interaktivní projekt s kódovým označením Rush“. Stačí se podívat na seznam jednotlivých rolí a to, co na vás vykoukne, je obsazení, které by skvěle sedlo do dalšího gangsterského dobrodružství GTA.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zdá se, že významnou úlohu bude tentokrát určitě hrát FBI, protože mnoho charakteristik se vztahuje k postavám s touto zkratkou v popisu. Kupříkladu osmatřicetiletý Mitch Hayes, úspěšný agent FBI, který se udržuje v kondici a navzdory svému povolání nepřišel o smysl pro humor. Miguel Gonzales je dalším z FBI. Je to pětadvacetiletý Američan mexického původu, který je skřípnutý mezi dvěma mafiánskými bossy. Třetím je bývalý agent, který nespokojeně tloustne a dělá jen poradce pro televizní show.

Na opačné straně barikády by se mohl ocitnout třeba Tae Wong, druhořadý čínský mafián, který bude mít i překladatele, pro nějž je také vypsán konkurz. Proč ale všichni hádají GTA? Kvůli následujícím postavám, jejichž popis budí dojem, že do GTA série prostě patří. Bratr Adam, velšský mnich a praktikant jógy, který rád masíruje jiné. Eddie, propagátor marihuany, který hulí již dvanáct let a nepochybuje o tom, jak moc mu to prospívá. Harut Vartanyan, arménský obchodník s auty a překupník, kterého nemá nikdo rád. Jerry Cole, IT expert na vozíčku a zdroj informací a další. A o čem by mohlo potenciální GTA V být? Zkusili jsme načrtnout zápletku.

Těžko říci, ale třeba si zahrajeme za správňáky nebo alespoň lehce prohnilé správňáky. Ostatně on i Niko byl celkem měkkosrdcatý. Vzhledem k počtu španělsky znějících jmen asi můžeme sázet na Los Angeles, zvláště, když nám to potvrzuje místo pobytu jednoho z nich, Beverly Hills. Miguel by mohl být cestou, jak udělat z agenta FBI chlapíka, který musí hrát na obě strany. K tomu zde máme spoustu bizarních figurek, ať už jde o výše zmíněné anebo pár hipíků, tlustého osmnáctiletého hráče FPS anebo padesátiletou „soccer mom“, paní Averyovou. FBI proti gangsterům, kteří vozí drogy přes hranice? Proč ne? FBI proti zrádcům ve svých řadách? Proč ne. Věrnější spojenec z ulice nežli z úřadu? To by znělo jako GTA a znělo by to dobře. Pokud se tedy z projektu Rush skutečně vyklube páté GTA, má už teď zaručený slušný seznam zajímavých postav.

Nejnovější články