DICE stahuje všechny síly pro boj proti bugům v Battlefield 4
zdroj: tisková zpráva

DICE stahuje všechny síly pro boj proti bugům v Battlefield 4

5. 12. 2013 12:15 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Ach jo. Dva kroky vpřed, jeden krok zpět. S novým DLC China Rising pro Battlefield 4 zase vyskákaly na povrch problémy, které se zdály být v širokém měřítku potřeny. Jde zřejmě i o práci nového updatu, který „postihl“ hlavně konzole. Primárně se objevuje vypadávání ze hry, pád klienta a nepřipojování k serverům China Rising na X360.

Aktuální problémy vedly k nečekanému oznámení ze strany DICE a Electronic Arts. Prý dojde k zastavení vývoje všech budoucích projektů (Battlefront 3, BF4 DLC) a napření veškerého personálu DICE a jeho sil k poražení armády odporných bugů. Dobrá, to s tou armádou jsem si přidal sám.

Každopádně by ale mělo dojít k ráznému řešení pro některé postižené frustrující situace. „Víme, že v oblasti vylepšení hry máme pořád co dělat. Je to naše priorita číslo jedna. DICE pracují nonstop na updatování hry. Víme, že mnoho našich hráčů je frustrovaných a cítíme s nimi. Nezastavíme se, dokud vše nebude v pořádku,“ zní z EA.

Zastavení práce na budoucích projektech se asi týká úplně všeho, tedy budoucích DLC, nového Mirror's Edge i Star Wars: Battlefront. K vydání China Rising prý nakonec došlo jen kvůli tomu, že byl balíček skoro hotový a tak bylo rozumnější jej dokončit a vydat.

Co se týče mých zkušeností, China Rising se normálně stáhl (což prý není momentálně standard), připojit se mi podařilo ke dvěma serverům bez problémů, ale zase se nezapočetly body a dosažená úroveň z kola, což už se mi nestalo delší dobu. Dva kroky vpřed, jeden zpět...

Nejnovější články