CoD Elite trhá rekordy, s novou hrou bude i verze 2.0
zdroj: tisková zpráva

CoD Elite trhá rekordy, s novou hrou bude i verze 2.0

10. 2. 2012 10:28 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Activision si může mnout ruce, protože jejich tah se zavedením služby Call of Duty Elite se osvědčil a to včetně té prémiové části.

Služba má totiž 7 milionů registrovaných uživatelů a z toho je 1,5 milionu uživatelů pravidelně platících za prémiové služby. To je bez diskusí úspěch a samotná platforma Elite patří k nejrychleji narůstajícím online službám.


Activision si je toho vědom a chce do Elite pumpovat další obsah, takže prý máme čekat v rámci dvou měsíců další obsah. O to zvláštněji působí zpráva z Activisionu, která zní: „Už nyní tvrdě pracujeme na Elite 2.0, kde bude mnoho inovativních prvků, které jsou vyvíjeny v souladu s nově vytvářenou hrou Call of Duty“.

Nestačilo by tedy jen ony nové prvky přidat? Nu, nestačilo, 2.0 je, či spíše bude, prostě dobrá marketingová značka, která se na nás vrhne společně s vydáním nového Call of Duty, na němž se pracuje a které bude obsahovat „smysluplné inovace“. Devátá hra z této série by měla spatřit světlo světa právě společně s Elite 2.0, tedy někdy v listopadu tohoto roku.

Nejnovější články