Apríl aneb porucha nebyla na vašem přijímači
zdroj: tisková zpráva

Apríl aneb porucha nebyla na vašem přijímači

1. 4. 2003 8:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Pokud jste dnes dopoledne naťukali adresu games.tiscali.cz do vašeho internetového prohlížeče, patrně jste byli nemile překvapeni.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Namísto aktuálních novinek ze světa her počítač zkolaboval pod BSOD neboli blue-screenem, noční můrou všech uživatelů operačního systému Windows, při jejímž nenadálém zjevení každému ztuhne krev v žilách. A jako by toho nebylo málo, při následném rebootu počítače se navíc odmítali detekovat procesor, paměti i harddisk, což už dost zavánělo nepříjemným průšvihem a člověk byl zralý tak akorát na telefonát docentu Chocholouškovi do Bohnic...

Naštěstí dnes není pátek třináctého, nýbrž se v kalendáři píše 1.duben, tedy Apríl, kdy jsou podobné vtípky výjimečně dovoleny a některými lidmi dokonce přímo vyžadovány. Jestli jste se lekli stejně jako my, když jsme tyto jednoduché Flashe našli na internetu, pak byl účel splněn na sto procent. Stačilo vydržet v klidu zhruba dvě desítky sekund, než vás skripty přesměrovaly na reálnou hlavní stránku Tiscali Games. Pokud jste ale naopak propadli panice a v beznaději restartovali počítač s několika rozepsanými dokumenty nebo jinými důležitými aplikacemi, tak se vám na tomto místě omlouváme a děkujeme za pochopení. Každopádně nám tento žertík připadá mnohem povedenější než tuny rádoby vtipných aprílových článků, kterých jsou dnes všude kvanta, ale ve výsledku působí ve většině případů velmi uboze a trapně. Také jste se nachytali spíše na našeho Apríla? :)

jd

Nejnovější články