Rubies of Eventide k vyzkoušení zdarma
zdroj: tisková zpráva

Rubies of Eventide k vyzkoušení zdarma

17. 4. 2003 11:11 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Cyber Warrior již několik let pracuje na online RPG hře Rubies of Eventide, která má do záplavy trojrozměrných MMORPG přinést už trochu ztracený pocit rozmanitosti a dobrodružství.

Vývoj hry dospěl do stádia otevřeného betatestu, který bude pravděpodobně probíhat do června tohoto roku. V současné době je hotov vyvážený systém povolání, který nabízí více než devadesát směrů vývoje.

Narozdíl od většiny RPG ale volba povolání pro hráče neznamená žádná drastická omezení ve volbě dovedností, které chce ovládnout. Jediným problémem jsou nároky na učení dovedností, které jsou danému povolání vzdálené. Bojovník s omezeným IQ tak bude jen pomalu pronikat do tajů některé z osmi škol magie, zatímco mágova mysl se bude vzpínat proti snaze svého majitele ovládnout tajemství meče. Vývoj postavy je kombinací levelového systému s průběžným zlepšováním vlastností postavy. Za zabití nepřítele nebo splnění questu získá hráč experience a development body. Experience slouží k naplnění požadavků na postup na další level, zatímco DP lze průběžně investovat do zlepšování skillů. Grafická stránka Rubies of Eventide vypadá velmi slušně, což můžete posoudit sami na obrázcích v naší galerii:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Do konce tohoto měsíce slibují vývojáři zprovoznění řemesel a „sběračských“ skillů, stejně jako nové modely nepřátel. Prvního května pak začne fungovat Founders Fellowship, což je program určený pouze betatesterům hry, kteří díky členství získají až 50% slevu na herní poplatky, magické předměty pro všechny své postavy a přístup na speciální ostrov určené jen „šlechtě“. K betatestování se můžete přihlásit na této stránce.
zdroj: e-mail

jd

Nejnovější články