GameStar mění háv a bez pravidelné plné hry
zdroj: tisková zpráva

GameStar mění háv a bez pravidelné plné hry

26. 9. 2002 12:10 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Papírovým herním magazínům se na našich stránkách příliš nevěnujeme, neboť by to bylo stejně přitažené za vlasy, jako kdyby Právo každý den psalo o obsahu Lidových novin nebo MF Dnes, ale dnes uděláme výjimku.

Došlo totiž k tomu, co bylo na webu GameStaru naznačováno už pár měsíců anketní otázkou, zdali by si čtenáři kupovali časopis i bez plné hry (bohužel je u ní zakázáno zobrazení průběžných výsledků). Jiří Sládek z IDG (ještě nedávno redaktor Bonuswebu) včera tiskovou zprávou ohlásil zásadní změny v konceptu tohoto třetího nejprodávanějšího herního časopisu u nás - jednak jde o zvýšení počtu stran na 116 při zachování současné ceny, ale také o vypuštění pravidelné plné hry na úkor jiného obsahu na CD. Ta již nyní nebude ke GameStaru přikládána každý měsíc, ale pouze jednou za čtvrt roku, přičemž její kvality by údajně měly splňovat nesrovnatelně vyšší měřítka.

    Místo obvyklé, avšak již poněkud přežité kombinace plné hry a datového CD nyní u časopisu naleznete dvě pečlivě ošetřená, rovným dílem užitková i herní CD o velikosti 700 MB, která kromě zavedených a oblíbených herních rubrik nabídnou zcela exkluzivní videoprezentace herních novinek, freewarové hry, databáze starších čísel GameStaru či speciální tématické materiály... [více]
Je veřejným tajemstvím, že pro nemalé procento čtenářů zůstává při nákupu papírových magazínů rozhodujícím faktorem hlavně atraktivita přiložené plné hry, a proto bude určitě zajímavé sledovat, jak se tento krok promítne do prodejnosti GameStaru a také jak zareagují Level a Score, pro něž je investice do licence na nějakou kompletní hru významnou nákladovou položkou v rozpočtu.
zdroj: GameStar

jd

Nejnovější články