Wargame: AirLand Battle vás opět hodí do studené války
zdroj: tisková zpráva

Wargame: AirLand Battle vás opět hodí do studené války

10. 8. 2012 16:09 | Preview | autor: Adam Homola |

Před několika měsíci vydaná strategie Wargame: European Escalation se dočká pokračování s podstatně nudnějším názevm Wargame: AirLand Battle. Válečná strategie vás opět zavede do prostředí studené války v Evropě, v letech 1975 - 1985. Hlavním dějištěm bude tentokrát sever Evropy, hlavně Skandinávie. Milovníci severských zemí se tak můžou těšit na věrně a autenticky vymodelované krajiny. Věrně mají být vymodelované i samotné bojové stroje, kterých má být ve hře přes 750, což je slušné číslo, na poměry strategií docela vysoké.

zdroj: Archiv

Wargame: AirLand Battle poběží na vylepšené IRISZOOM enginu, na jehož vychytávky se můžete podívat nahoře v traileru. Žádný CryEngine 3 to sice není, ale pěkně to vypadá, o tom žádná. Jak už podtitul hry napovídá, ve hře si užijete boje jak v tancích na zemi, tak ve vzduchu v různých letadlech. Letadel by mělo být přes 150 (hratelných) a k původním osmi národům z European Escalation přibudou další čtyři.

I když se ve hře rozšíří počet národů, strany zůstanou pořád stejné, jako v předchozí hře. Pořád proti sobě budou stát dvě hlavní strany - NATO a vojska Varšavské smlouvy. Vývojáři pak do singleplayeru slibují několik nových dynamických kampaní. Přesné datum vydání zatím neznáme, ale víme, že to nebude letos. Wargame: AirLand Battle se k nám dostane někdy v průběhu příštího roku.

Nejnovější články