Vznikne hra dle druhého filmu Transformers
zdroj: tisková zpráva

Vznikne hra dle druhého filmu Transformers

6. 2. 2009 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Fanoušci velkých robotů měnících tvar do běžných pohyblivých vozidel a předmětů zase budou moci rozmlátit pár měst. + TEASER

Je dost běžné, že k velkým filmovým hollywoodským trhákům vznikají také doprovodné videohry. Někdy chytře doplňují příběh filmů, ale většinou jsou to spíše jen jednorázové zábavné hříčky pro mainstreamové publikum, které vznikají jen z čistě komerčních důvodů - aneb krásně využívají obrovské propagace filmu ve svůj prospěch. První Transformers: The Game bylo přesně takové, což si ostatně můžete přečíst v tehdejší recenzi. Ovšem i chození s obrovským robotem a ničení města může mít na nějakou chvíli něco do sebe.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Druhá hra bude propojena s pokračováním filmu, které zrovna natáčí režisér Michael Bay, a které se budou jmenovat Transformers: Revenge of the Fallen. Budete mít možnost hrát jak za stranu Autobotů, tak i Decepticonů. A zatímco se budete řezat s nepřítelem, budete mít i možnost měnit svůj tvar. Takže třeba v podobě mrštnějšího automobilu snáze uniknete nemotornému velkému robotovi. Má jít o nejrozmanitější hratelnostní zážitek, když každý robot oplývá vlastním balíkem specifických schopností a výzbroje. Součástí budou nějaké nové multiplayerové módy.


Transformers: Revenge of the Fallen game teaser trailer

Oficiální datum vydání se dá předpokládat na dobu premiéru filmu, což znamená konec června 2009. Hra vyjde pod Activision na všech myslitelných platformách a opět ji pro každou bude vytvářet jiný výrobce – PC (Beenox), Playstation 3 a Xbox 360 (Luxoflux), Wii a DS (Vicarious Visions) a také PSP (Savage Entertainment).
zdroj: EG, Worstreviews, WP

chewiedc

Nejnovější články