Vývojáři Outlast odhalili první informace o DLC Whistleblower
zdroj: tisková zpráva

Vývojáři Outlast odhalili první informace o DLC Whistleblower

1. 11. 2013 13:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Povedený horor Outlast se brzy dočká rozšíření v podobě DLC s názvem Whistleblower. Dějově se bude odehrávat krátce před událostmi plné hry a opět vás zavede do Mount Massive Asylum. V DLC se ujmete role informátora, jehož anonymní tip přivedl do Mount Masive protagonistu původní hry, Milese Upshura. I když se na místě činu objevíte předtím, nebudete ušetřeni žádných hrůz, ba naopak - můžete se těšit na různé experimenty a zneužívání a nic z toho nemá být ani trochu příjemné.

Všechno si to hezky zažijete krátce před pádem ústavu a jen několik minut před masakrem, který si pak budete moct vychutnat z první ruky. DLC Whistleblower slibuje nová prostředí, hrůzostrašné nové postavy a také nové poslání, díky nemuž odhalíte skutečnosti, které neměly být údajně nikdy zveřejněny. O co přesně jde, se dozvíme zřejmě až po vydání.

Víc informací bohužel v tiskové zprávě tvůrci ze studia Red Barrels neměli a pro sebe si nechali i datum vydání. Jestli jste Outlast ještě nehráli, tak mrkněte na recenzi, a pokud vás hra zaujme, tak na Steamu je teď v halloweenských slevách trochu levnější. Kdo chce ke hře zdarma soundtrack, tak ať hru koupí přímo přes stránky vývojářů.

Nejnovější články