Video, obrázky a informace o Grand Theft Auto Online
zdroj: tisková zpráva

Video, obrázky a informace o Grand Theft Auto Online

15. 8. 2013 17:55 | Preview | autor: Ladislav Loukota |

Na dnešek naplánované oznámení multiplayeru v GTA V nabralo nečekaný směr – namísto přítomnosti triválních módů totiž Rockstar oznámil svým způsobem nový titul. Bude sice součástí GTA V a bude využívat jeho herní mapy, množině hráčů však nabídne nový, unikátní obsah. GTA Online nese poměrně sebepopisný název a vývojáři v něm slibují dynamický a perzistentní svět pro 16 hráčů, kteří si krom vzájemných přestřelek budou moct užívat i maximálních úprav avatarů a nových úkolů.

V rozhovoru pro CVG se s GTA Online pochlubil prezident Rockstaru Leslie Benzies. Cosi jako GTA Online plánoval Rockstar vytvořit už hedn po GTA 3, doposud na to však nedošlo. Doba prý dozrála až nyní a hle, koncept GTA Online byl na světě. Veškerá data ke němu budou dostupná už v původní kopii GTA V. Cirka 14 dnů po vydání GTA V (na 1. října) pak bude možné stáhnout "malý" soubor, který multiplayer odemkne a posléze už nasednout do perzistentního zážitku.

Namísto trojice představitelů ze singleplayerové části GTA V si každý hráč bude moct zvolit a upravit vlastního geroje a oddávat se dle svých chutí kooperativní či kompetitivní zábavě.

Postupem času budou mít hráči rovněž možnost vytvářet nový obsah (závody, přestřelky a další úkoly) pomocí později zveřejněné utility Content Creator a sdílet je dále mezit sebou, také budování příbytku či garáže má být samozřejmostí. Míra obsahu se má vůbec postupem doby zahušťovat, protože první verze GTA Online nejspíše nabídne jen závody a deatchmat. Jako každé správné online hře nebude ani v pozdní verzi GTA Online chybět možnost zakoupit nové předměty. Prozatím však není známo, bude-li jejich pořízení limitováno na herní peníze nebo jestli budete utrácet i peníze skutečné.

Ani postupným rozšiřováním novinky z Rockstaru nekončí. Po vydání pro současnou generaci konzolí by totiž GTA Online mohla zacílit i na novou generaci konzolí.

Přístup ke GTA Online zdarma získá každý hráč, který si pořídí libovolnou kopii GTA V. Jak si můžete prohlédnout na videu níže, snaha Rockstaru vytvořit v GTA V ultimátní titul si tak opět připsala další zářez. Teď jen doufat, že pětka nebude podobně překomplikovaná jako GTA: San Andreas.

...

Nejnovější články