Unreal Tournament III exkluzivně na PS3
zdroj: tisková zpráva

Unreal Tournament III exkluzivně na PS3

12. 7. 2007 0:01 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jsou známy konkrétní plány, kdy přesně hra vyjde pro jednotlivé platformy + E3 trailer & oficiální obrázky.

Ne, nelekejte se, v titulku zmiňovaná exkluzivita se týká jen konzolí, což myslím nikoho nezarazí vzhledem k předsevzetím Epicu o spravedlivém rozdělení svých preferencí (že X360 dostane Gears of War a PS3 zase UT3). Nyní po skončené E3 konferenci Sony známe konkrétní plán: Unreal Tournament III vyjde nejprve pro PlayStation 3 a PC letos v listopadu, takže s Gears of War dostaneme hned dvě akce od Epicu naráz. Oproti tomu Xbox 360 bude "penalizován" tím, že svou verzi dostane "až" někdy během zimy až jara 2008.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ba co víc, verze pro PS3 a PC opravdu budou vzájemně kompatibilní, takže když někdo vytvoří nějakou modifikaci či mutátor na osobním počítači, půjde ho spustit i na konzoli. Nevšední nápad, ale obávám se, že na papíře to zní lépe než to bude někým využívané v praxi. Když se GameSpot zeptal Marka Reina, jestli za to Epic obdržel od Sony finanční injekci, jak se nedávno spekulovalo v rubrice drbů zahraničních časopisů, odpověděl: "Nehledejte v tom něco nepoctivého, jde pouze o to, že PS3 je open-source platformou."


Unreal Tournament III E3 trailer - stažitelná verze (67 MB, 1280x720)

A když už jsme u toho Epicu, doplňme ještě pár upřesňujících informací k časně ráno oznámenému Gears of War, které má mít na high-endovém PC hezčí obraz než v originálu. Onen nový multiplayerový mód se má podobat tomu Annex, ale zmocníte se v něm jen jednoho místa. Pro bodování bude žádoucí co nejdéle zůstat uvnitř této zóny. Konverze bude mít v sobě zahrnuty 3-4 MP mapy a všechna vylaďění síťové hry z X360, ale žádné zbraně nepřibudou. Co se týká nového singleplayerového obsahu (=PC exkluzivní, tzn. neobjeví se ani formou addonu na Xboxu), objeví se mezi stávajícími kapitolami 4 a 5, zbytek příběhu se nezmění, pouze se o něm dozvíte dozvíte krapet více.
zdroj: BeyondUnreal, GameSpot

jd

Nejnovější články