The Guy Game - hra jen pro velké kluky
zdroj: tisková zpráva

The Guy Game - hra jen pro velké kluky

28. 1. 2004 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Výhradně pro dospělé, a ještě spíše pro ty mužského pohlaví, je určena hra s názvem The Guy Game, kterou vyrábí studio TopHeavy.

news zdroj: tisková zpráva Těšit se na ni mohou jak majitelé konzolí, tak PCéčkáři. The Guy Game je prostě multiplayerovým kvízem pro dospělé. Každé utkání je rozděleno do několika kol a když si povedete dobře, čeká vás i kolo bonusové. Během každého kola vám bude předneseno několik otázek (celkem jich má hra obsahovat přes tisícovku), přičemž na každou z nich vám bude nabídnuto několik různých odpovědí. Za každou dobře zodpovězenou otázku získáte peníze a naopak. Témata otázek se točí okolo velmi specifických záležitostí - konkrétně okolo prázdninových radovánek, chlastu a ... no jak to říci decentně ... okolo ženského poprsí. Bujarých dívek bude ve hře k vidění dost.

Obrázek zdroj: tisková zpráva The Guy Game je částečně založena na jisté hře, kterou v cizině nazývají "Asshole". Hráč, který je ve vedení, určuje pravidla těm ostatním. Tvůrci sem zakomponovali i trochu kooperativního principu, tudíž jsou hráči nuceni, ve snaze dosáhnout co největšího počtu bonusových bodů a následného odhalení některé z dívek, fungovat jako tým. Vytvořit si prý můžete i vlastní pravidla hry. Více vám o tomto titulu odhalí oficiální stránky, kde najdete i nějaké obrázky.

zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články