The Bourne Conspiracy Roberta Ludluma
zdroj: tisková zpráva

The Bourne Conspiracy Roberta Ludluma

12. 7. 2007 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nášup nových E3 screenshotů a také E3 trailer vám dnes můžeme nabídkout k chystané akční avdentuře The Bourne Conspiracy.

Až zítra přijde na stánky druhé číslo českého Oficiálního Xbox Magazínu, které vám nabídne exkluzivní odhalení teprve nedávno oznámeného third-person projektu společnosti Sierra a vývojářů z High Moon Studios - Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy. My vám ovšem už dnes můžeme nabídnout nášup nových E3 screenshotů a také E3 trailer, který byl doprovázen ještě jedním videem nahlížejícím do zákulisí hry (na ten se můžete mrknout třeba zde).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy je řazena k žánru akčních adventur a cílena na platformy X360 a PS3. Vyjít má až v létě 2008, avšak patříte-li mezi příznivce filmů, anebo přímo literární předlohy The Bourne Identity z pera Roberta Ludluma, jistě si na ni rádi počkáte a nenecháte si ujít příležitost stát se tím slavným Jasonem Bournem, vynikajícím špionážním agentem. A bude to perné léto. Připravena pro vás bude celá série různých misí, ve kterých se to bude přímo hemžit přestřelkami a pěstními souboji.

zdroj: Archiv


The Bourne Conspiracy E3 trailer - stažitelná verze (26 MB, 1280x720)

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články