Tajné úkoly ze špionážní akce Velvet Assassin
zdroj: tisková zpráva

Tajné úkoly ze špionážní akce Velvet Assassin

12. 2. 2008 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V chystané druhoválečné third-person akci se v roli hrdinné členky odboje vypravíte do přístavu i věznice.

Statečná členka protinacistického odboje jménem Violette Summer bude hrdinkou chystané špionážní akce Sabotage od Replay (neplést se stejně dobově zasazeným Saboteurem od Pandemic). Vývojáři hru sami připodobňují k Splinter Cellu či Thiefovi: v jejím průběhu budete vykonávat nejrůznější mise pro britskou tajnou službu. Podíváte se zároveň do mnoha autenticky zpracovaných lokací na území Německa, Francie i Polska.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Někdy bude mít však sama hrdinka potíže rozlišit, co je válečná realita a co přeludy a noční můry, zjevně stylizované jako v Maxi Paynovi. Zřejmě tedy bylo upuštěno od posledně zmiňovaného retrospektivního pojetí, kdy na jednotlivé mise vzpomíná umírající Violette z horeček v Ravensbrücku.

Mise příznačně pojmenovaná "Leave a Light On" se bude odehrávat za noci, kdy mají spojenecké bombardéry zaútočit na Hamburk a Violette dostane za úkol proplížit se k přístavu a vyhodit do povětří čerstvě připluvší ponorky, aby letadlům "posvítila" na práci. V "The Third Man" bude hrdinka pro změnu pomáhat skupině odhalených amerických agentů, kteří ve Varšavě prchají před gestapem. Mezi dvanáctkou levelů ve hře nebudou chybět ani drsnější zadání, třeba propašovat pilulku jedu zadrženému agentovi v nacistické věznici nebo zmasakrovat brigádu SS, která dostala za úkol vyvraždit malou francouzskou vesnici.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Sabotage vyjde v září pro PC, X360 a PS3 - více v předchozích článcích.
zdroj: PSU

levis

Nejnovější články