Stargate Worlds v detailech
zdroj: tisková zpráva

Stargate Worlds v detailech

1. 6. 2008 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Druhá část preview se dotýká systému soubojů a navštíví známá místa i nové lokace.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Nedávno jsme si zhruba připomněli onlinovku Stargate Worlds, kterou si dnes rozebereme ještě o něco podrobněji. Díky jejímu časovému zasazení budete moci stát třeba u vzniku lucianské aliance, kterou seriály nikdy neukázaly. Znovu bude záležet na tom, na jaké straně bude vaše postava stát: lidé si na planetě Lucia užijí vloupání do základny Goa'uldů a osvobození zajatého tok'raského špióna, zatímco hráči lidem znepřátelení budou hledat jakýsi tajemný artefakt.

Vedle světů známých všem fanouškům seriálu navštívíte i lokace, které si autoři museli vymyslet: některé připomenou středověké pevnosti, jiné futuristická městská sídla a v rámci jedné epizody dokonce potkáte i draka. I v rámci průzkumných misí budete mít vždy pevně stanovený úkol, tzn. nikdy vás hra nenechá se jen tak volně toulat po světě. Co víc, pár měsíců po spuštění hodlají autoři zpřístupnit obrovská bojiště, na nichž spolu budou dvě znepřátelené strany (o jejich složení více v minulém článku) věčně zápasit.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
další screenshoty najdete v galerii

V samotných soubojích nebudou chybět osvědčené RPG prvky a vedle toho se umělá inteligence blýskne interakcí s prostředím: věčně bude hledat výhodu v terénu (převýšení nebo úkryt) a skupiny nepřátel vás nejednou takticky obklíčí nebo vám znemožní útěk z bitvy.

Cheyenne už konečně mají také jasno, co s hrou po spuštění na ostro: pravidelně budou přibývat jak updaty zdarma, tak i placené datadisky, které po vzoru televizního seriálu přinesou novou zápletku a s ní také neprozkoumané světy, technologie i celé kultury.

Stargate Worlds pro PC se spustí letos na podzim - více v předešlém zpravodajství:

Občanské války a cestování v Stargate Worlds  [6.5.2008 13:13 - levis]
Trailery: Stargate Worlds, Dark Sector, Stranglehold  [5.1.2008 10:10 - jd]
StarGate Worlds a časové paradoxy  [13.9.2007 17:17 - levis]
Další návštěva ve světě Stargate Worlds  [30.11.2006 15:15 - korgull]
Stargate Worlds obrázky  [22.11.2006 10:10 - jd]
zdroj: Gamespot, IGN, Game Informer & rozhovory

levis

Nejnovější články