První střípky a artwork z Half-Life 2 Episode Three
zdroj: tisková zpráva

První střípky a artwork z Half-Life 2 Episode Three

1. 10. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Už dříve jsme věděli, že City 17 to nebude - kde se tedy bude odehrávat poslední epizoda Half-Life 2?

Do slavnostního vydání druhé epizody v rámci Orange Boxu na Steamu zbývá stále dvanáct dní, ale v listopadovém čísle PC Gameru se již objevil první artwork z Half-Life 2: Episode Three. Jak již před časem potvrdil Gabe Newell, část vývojářů na ní začala pracovat ještě před dokončením dvojky, nedozvěděli jsme se však žádné detaily. To programátor David Speyrer z Valve byl méně opatrný a přiznal, že spoustu času zabrala topografie a tvorba nového klima, címž zčásti potvrdil dřívější domněnky o tom, že třetí díl se bude odehrávat v arktickém prostředí (konkrétně na vědecké stanici, z níž s vámi v prvních dvou epizodách komunikuje doktorka Mossmanová). Ostatně, sám marketingový ředitel Doug Lombardi řekl, že v třetí epizodě se s největší pravděpodobností nevrátíte do City 17. Jak to tedy nakonec bude?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva


SPOILER: na konci druhé epizody se Gordon s Alyx dívají na video natočené dr. Judith Mossmanovou, členkou odboje a zároveň kolegyní vědce Eliho Vance. Doktorka oběma hrdinům oznámí, že byla nalezená ztracená nákladní loď Borealis, na jejíž palubě se má nacházet nebezpečná technologie od společosti Aperture Science, konkurentů Black Mesa. V Episode Three bude tedy vaším úkolem nejspíš dostat se na palubu Borealis a získat přístroj předtím, než se to podaří Combine.

Na obrázku lze ostatně vidět několik Combine Advisorů, s nimiž jste se v Epizode Two nikdy neocitli v přímém boji - že by na to konečně nastal správný čas?
zdroj: PC Gamer

levis

Nejnovější články