První informace o Secret Files 2
zdroj: tisková zpráva

První informace o Secret Files 2

27. 8. 2007 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco se sličná hrdinka chystá do Portugalska, biskup ztratí cennou knihu a je zaděláno na další průšvih.

Na úspěch loňské adventury Tunguska: Přísně tajné (78%, recenze), která u nás vyšla s českými titulky, navážou vývojáři z Fusionsphere Systems s pokračováním Secret Files 2, které zabere hráči okolo patnácti hodin. Děj začne filmečkem, v němž dva maskovaní muži přepadnou starce čekajícího na biskupa Parreyeho. Ten vlastní jakousi knihu, která cizincům nesmí padnout do rukou: vaším prvním úkolem tedy bude ji v kostele schovat. Jakmile se vám to podaří, objeví se tatáž dvojice a biskup vzápětí vyletí barevným oknem, jak to můžete vidět v premiérovém traileru ze hry.

zdroj: Archiv


Secret Files 2 GC trailer v němčině - stažitelná verze (20 MB, 720x416)

Mezitím se hlavní hrdinka Nina Kalenkowová chystá na třídenní plavbu do Portugalska, během níž se za záhadných okolností znovu potká se svým bývalým přítelem Maxem Gruberem, toho času v Indonésii. Secret Files 2 bude stejným druhem point-and-click adventury jako jednička, oproti níž ale tentokrát budete chvílemi ovládat dvě postavy naráz.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokud byste snad v nějaké místnosti zakysli, lze stisknutím mezerníku zjistit, které předměty se dají použít. Novinkou bude také diář, mapující vaši cestu a mimo to nabízející další stopy, kudy dál. Pevně umístěná kamera bude nyní přibližovat a otáčet se. Konečně dvojka poběží ve vyšším rozlišení a bude podporovat širokoúhlé displeje. Secret Files 2 vyjde pro PC, PS2, Wii a DS ve 2.čtvrtletí 2008.
zdroj: GameSpot, JeuxFrance

levis

Nejnovější články