Propojení Midnight Club Los Angeles s dalšími díly
zdroj: tisková zpráva

Propojení Midnight Club Los Angeles s dalšími díly

2. 10. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Bude někdy možné přejíždět mezi jednotlivými městy z různých dílů nějaké herní série? Rockstar by to rád realizoval.

Pokud jste četli obsáhlé představení závodů Midnight Club: Los Angeles z letošní GC, nedozvěděli byste se z preview britského Oficiálního Xbox 360 Magazínu příliš novinek. Článek nicméně zmiňuje to, že si na začátku hry budete moci upravit tvář vašeho jezdce a že jednotlivé úkoly/zadání misí budete přijímat přes Sidekick (mobilní telefon podobný PDA).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Rockstar však redaktorovi časopisu prozradil zajímavost, že chce využít next-gen technologii k něčemu ve hrách dosud nevídanému a že Midnight Club: Los Angeles se stane první částí postupně rozšiřovaného herního světa. Lze spekulovat, co to přesně znamená, ale dost možná budete moci v budoucích dílech série Midnight Club přejíždět tam a zpět mezi jednotlivými městy, tzn. napříč různými hrami.

Vzhledem k tomu, že MCLA poběží na stejném enginu jako GTA IV, OXM si klade otázku, zda se tím náhodou nemyslí, že byste mohli do Midnight Club importovat postavy z Grand Theft Auta či naopak z Los Angeles přejet přímo do obdoby New Yorku z GTA IV? To nejspíš ne, zaměření obou her je krapet jiné a vyžadovalo by to dost kompromisů nebo dodatečné práce, i když po technické stránce by to asi teoreticky nemělo být velkým problémem. A co byste řekli na obrovský herní svět složený z budoucích dílů GTA - něco jako Grand Theft Auto III + Vice City + San Andreas v jednom?
zdroj: OXM

levis

Nejnovější články