Přepadení auta z Kane and Lynch 2
zdroj: tisková zpráva

Přepadení auta z Kane and Lynch 2

3. 5. 2010 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Až do jednoho nečekaného střetu to bylo docela normální posezení v autě s kriminálním bossem - než se to všechno zvrhlo v peklo. + OBRÁZKY

Zhruba ve třetině hlavní kampaně střílečky Kane & Lynch 2: Dog Days sedí oba hrdinové na zadních sedadlech vozu a hráč zpod sedačky neobvyklou kamerou sleduje, jak se Kane a Lynch dohadují se zlým kriminálním bossem Glazerem o nějaké předávce zbraní - tu a tam se ostatně otřou i o hlavní dějistě hry, město Šanghaj, které podle Lynche "stojí ale úplně za hov..".

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Uprostřed rozhovoru do auta někdo narazí a oběma hrdinům je hned jasné, že tohle není nějaká obyčejná náhoda. Vyrazí ven a pustí se do přestřelky s gangem, zatímco Glazer se zbaběle snaží ze všeho utéct. Vašimi protivníky jsou tu gangsteři s maskami na hlavách; někteří sem přiběhnou z ulice, jiní přijedou na motorkách, zbytek vyleze z ostatních vozů a hned po vás začne metat granáty.

Ve všem tom kouři a zmatku je těžké se orientovat, ale chvíli co chvíli přitom slyšíte, jak Glazer svým otravným britským přízvukem prosí, abyste ho odtamtud dostali. Jakmile se kouř rozptýlí, všimnete si i různých drobných detailů: třeba normálních občanů města, kteří se utíkají schovat do svých aut, zatímco jiní sesedají z bicyklů a berou nohy na ramena.

Kane & Lynch 2 vyjde v srpnu pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Kane and Lynch 2 přiblíženo  [26.11.2009 10:10]

zdroj: GS

levis

Nejnovější články