Kane and Lynch 2 přiblíženo
zdroj: tisková zpráva

Kane and Lynch 2 přiblíženo

26. 11. 2009 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Syrové a zrnité podání nočních scén v Šanghaji. NOVÉ INFO & VIDEA

Zvětšit zdroj: tisková zpráva IO Interactive v prosincových číslech několika papírových časopisů odkryli nástupce third-person střílečky Kane & Lynch 2: Dog Days, který má za sebou podle všeho docela bouřlivý vývoj. Tvůrci totiž ze všeho nejdřív prošli v zásadě dost negativní ohlasy na první hru (recenze), pokusili se analyzovat, co všechno je potřeba změnit, a nakonec došli k názoru, že snadnější bude hru naprogramovat kompletně celou znova. A přesně to také nakonec udělali.

Dvojka tedy bude mít se svým předchůdcem společný jen herní engine a dvojici hlavních postav, byť ani to neplatí úplně. Tentokrát totiž budete hrát jen za psychopata Lynche, který utekl do Šanghaje a zapletl se s tamními městskými gangstery. Kolegy Kanea, za nějž se hrálo minule, se tedy podle všeho ujmete jen v kooperativním módu, byť i on má hrát klíčovou roli v příběhu. Jednotlivé mise a zadání prý bude tahle nerozlučná dvojice dostávat na šanghajském černém trhu.

zdroj: Archiv


Kane & Lynch 2 teaser #1

Výtvarný styl hry a akční kameru tentokrát inspirovaly filmy režiséra Michaela Manna, konkrétně Collateral, jehož syrové a zrnité podání nočních scén spolu s roztřesenou kamerou poslouží pro K&L2 jako hlavní předloha. Samotný styl hry se nicméně tolik nezmění: pořád půjde především o third-person akci, ve které ale přibude několik nových fórů (např. možnost v bullet-timu vystřelit na protivníka ze země pár vteřin předtím, než by vaše postava měla zemřít na jeho smrtící ránu) a také nový krycí systém.

zdroj: Archiv


Kane & Lynch 2 teaser #2

Kane & Lynch 2: Dog Days vyjde příští rok pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.
zdroj: EG, VG a další

levis
Smarty.cz

Nejnovější články