Potvrzení PC verze Grand Theft Auto: San Andreas
zdroj: tisková zpráva

Potvrzení PC verze Grand Theft Auto: San Andreas

10. 9. 2004 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Tak už je to tady.

gtasaps2 zdroj: tisková zpráva Necelý půlrok žijeme v sžíravé nejistotě, jestli se pokračování série s podtitulem San Andreas, oznámené dosud pouze pro konzoli PS2, objeví rovněž na PC, a tak si dnes konečně můžeme oddychnout. Společnost Take Two Interactive totiž vypustila tiskovou zprávu s finančními výsledky za třetí fiskální čtvrtletí roku 2004 a při té příležitosti rovněž uvedla plány pro rok 2005, kde se o San Andreas pro PC něco málo píše.

V rámci této finanční zprávy došlo k potvrzení, že se studio RockStar Games vývojem San Andreas pro PC skutečně zabývá, ovšem s vydáním této verze hry se počítá až v příštím roce. Konkrétně někdy ve třetím čtvrtletí finančního roku, který má u společnosti Take Two Interactive končit 31. červencem 2005. V podstatě se dá říci, že GTA: San Andreas vyjde pro PC někdy začátkem léta 2005, konkrétně v období květen až červenec - půjde tedy o stejný časový odstup od konzolové verze, jaký byl i v případě Vice City.

Letošek je tedy exkluzivně zasvěcen vydání San Andreas na PS2 - v Americe je hry dočkají 26. října (o týden později oproti dřívějším plánům kvůli tomu, že více času si vyžádá testování hry vzhledem k její rozsáhlosti), v Evropě o pár dní později - 29. října 2004. Více se o San Andreas dozvíte z nových obrázků nebo příští týden ve velkém preview od Kate.

zdroj: Yahoo

korgull

Nejnovější články