Oznámení Theatre of War II
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Theatre of War II

7. 6. 2008 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pokračování druhoválečné RTS nabídne patnáctku misí za Rommelovo vojsko i Spojence - a nejen to. OBRÁZKY, TRAILER

V loňské real-time strategii Theatre of War (80%, recenze) našli především náročnější hráči skutečný poklad a proto se těžko divit, že na 1C Gamer's Day došlo k oznámení jejího nástupce. Theatre of War II pokryje události druhé světové z roku 1943, konkrétně válečné operace v Tunisu. Německé vojsko se ještě ani nestačilo vzpamatovat ze zdrcující porážky u El Alamein a už jej měla čekat další vlna marných střetů proti spojeneckým bitev, a to i navzdory italským posilám ve vlastních řadách.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dostanete tedy na výběr, zda se postavit na stranu generála Rommela a pokusit se změnit historii, nebo naopak pomoci Spojencům definitivně nacistická vojska dorazit a vyhnat z celého kontinentu.

Autoři mají přichystano celkem patnáct misí, během nichž si dosyta užijete všech novinek ve druhém dílu: od střetů na blízko mezi samotnými vojáky po čerstvě přidanou možnost zápasit uvnitř budov. Chybět nebudou nové letecké i pozemní jednotky, možnost ovládat protiletadlová děla nebo seskupit jednotky do více taktických formací. Vojáci si rovněž sami dovedou najít úkryt před nepřátelskou palbou, už jen díky vylepšenému modelu jejich zranění.

zdroj: Archiv


Theatre of War II debut trailer

A to pořád není všechno, protože přibude též spousta vizuálních efektů a nové kamery. V síťové hře se můžete těšit na vyhledávání serverů a lepší možnosti nastavení, zatímco fanouškovská komunita jistě uvítá editor misí s tvořením vlastních scénářů.

Theatre of War II vyjde koncem roku pro PC.
zdroj: WP

levis

Nejnovější články