Oznámení nové MMORPG Crusade
zdroj: tisková zpráva

Oznámení nové MMORPG Crusade

3. 5. 2006 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Arizonská společnost Quest Online se rozhodla přispět svou troškou do mlýna masivně multiplayerových her a oznámila vývoj nové MMORPG s názvem Crusade.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Hned jak vstoupíte na její oficiální stránky, bude vám jasné, že tématicky vás tento titul přivítá do fantasy světa. Screenshoty bohužel k dispozici ještě nejsou, na homepage jsou nicméně k vidění alespoň nějaké ty skicy a renderované artworky postaviček.

Jak už bylo naznačeno výše, Crusade se má odehrávat v živoucím fantasy světě mocných kouzel, starobylých míst, strašlivých bohů a válčících frakcí, světě s bohatou historií, kde si hráč bude moci vybrat, které ze dvou diametrálně odlišných stran konfliktu věnuje svou přízeň. Jedna skupina si říká Asheroth, druhá Kujix. Obě spolu v Andarusu, jak se bude herní svět jmenovat, neustále válčí o nadvládu nad dvěma největšími kontinenty, zvanými Alganon a Harraja. Svého hrdinu si budete moci navrhnout výběrem z řady různých ras a tříd. Hra má poskytovat dost příležitostí k PvE i PvP akcím. Podporu zde najdete k samostatným i skupinovým dobrodružstvím. Systém rozvoje postav prý bude nelineární a založený na schopnostech.

zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články