Oznámení nové hry - The Sims 2!
zdroj: tisková zpráva

Oznámení nové hry - The Sims 2!

5. 5. 2003 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Sims-maniaci pozor! Společnost Electronics Arts přišla s oznámením, že spolu s Maxisem chystá ne další datadisk, ale rovnou pokračování známé série - The Sims 2.

Obrázek zdroj: tisková zpráva A co zásadního tento titul přinese? Tentokrát budete moci svého simáka ovládat během celého jeho života. Vývojáři jim už nedarují pouze život, ale také DNA, takže se jejich vlastnosti budou dědit z generace na generaci. To vše se navíc bude odehrávat v novém 3D světě, velice podobném tomu, který známe z běžného denního života. Plného představení se tento titul dočká samozřejmě až na výstavě E3, ale už nyní bylo potvrzeno, že jeho vydání se chystá na počáteční měsíce příštího roku.

V The Sims 2 budete svého simáka provázet všemi důležitými momenty jeho života. Hráč bude nabírat během hraní skóre podle toho, jak se mu dařilo za toho kterého simáka hrát. Rozhodnutí, která hráč během života svého svěřence provede, se pak přímo odrazí na jeho dlouhodobém úspěchu či neúspěchu. To, jak se budete projevovat coby batole, se projeví i v pubertě a pochopitelně si své předchozí zkušenosti ponesete i do dospělosti. Prostě budete moci své virtuální protějšky naučit prvním krůčkům, překonat s nimi první pády i nabídky k sňatku... Jak to bude s umíráním tisková zpráva neříká. Možná aby nedeprimovala. Ale pokud vím, tak v původních The Sims simáci neumírali, alespoň mě ne. I když vlastně dokud se mi nepodařilo vypěstovat jednoho takového šikulu, který po několikátem pokusu o ukuchtění večeře prostě uhořel ;)

S tím vším výše uvedeným můžete ve hře samozřejmě očekávat i propracované projevy nálad a pocitů, realistické animace těla a poprvé také animace obličejů. V The Sims 2 bude docházet k vytváření složitých vztahů. Simáci budou schopni rozlišovat členy rodiny a přátele, platonická přátelství i romantické lásky. S tím, že jim tvůrci přidali DNA, se budou dědit nejen fyzické vlastnosti z rodičů na potomky, ale i jisté modely chování, jako je tomu v životě. The Sims 2 vám navíc představí i nový nástroj na vytváření simáků, které vám dovolí upravovat dokonce i různé znaky jejich tváře. Samozřejmě, že vám nikdo nesebere ani možnost postavit a vybavit si vlastní dům, připraveny proto budou spousty nových objektů.

zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články