Originální Katamari Damacy 2
zdroj: tisková zpráva

Originální Katamari Damacy 2

20. 4. 2005 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

První díl téhle zábavné hříčky pro konzoli PS2 sklidil vlnu nadšených ohlasů, počítaje v to i řadu prestižních ocenění stran originality (resp.

inovace) a hlavně designu. Namco tudíž logicky chystá pokračování pro stejnou herní platformu, se kterou se zcela jistě vykutálí i z japonského souostroví!
Jelikož v jednoduchosti je síla (a také krása), nečekejte po herní stránce nic extra složitého. Budete znovu ovládat, resp. skrze analogové páčky navigovat prvotně malou kuličku skrze členité a interaktivní prostředí, přičemž během jejího pohybu v 3D terénu se na tuto nabalují různé předměty a dramaticky ovlivňují fyziku procesu kutálení. S růstem objemu narůstají i možnosti, takže se na posléze koulející se "planetku" mohou přilepit lidé a další větší objekty. Oproti minulosti Namco avizuje přidání lepších alternativ kamerových náhledů na vaše snažení a co hlavně – multiplayer!

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V létě se tohle představení objeví v dalekém Japonsku, v závěru roku v Americe a budeme-li hodně hodní, snad si vzpomenou na hráče i ve Starém světě. Celkem by se to hodilo, podle posledních informací mají PAL teritoria cca 30 milionů prodaných konzolí PS2, což je výrazně více než v zemi rytířů Bušidó a téměř shodně, co za velkou louží…
zdroj: JeuxFrance

martin

Nejnovější články