Ohlášení Spartan: Total Warrior
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení Spartan: Total Warrior

11. 3. 2005 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Creative Assembly, tvůrci série Total War a naposledy úspěšné RTS Rome se nyní, po odkoupení Segou za 30 milionů dolarů, chystají znovu oslovit herní trh.

Na konzolích (PS2, Xbox, GC) bychom se díky jejich aktivitám měli dočkat projektu Spartan: Total Warrior, což bude third-person akční adventura… tedy spíše akce, než adventura.

Je sice škoda, že po tak přebohaté nadílce klasických strategií z 32 bitů (zejména na PSX) tenhle žánr už na konzole zanevřel, ale co naděláme. V případě Spartana se zhostíte role heroického válečníka, jehož vystoupení přitom bude prezentováno na pozadí válečného konfliktu. Nadějete se častých akčně vedených střetů s velkou přesilou oponentů, jež budou nedílnou součástí běhu velkých operací za spoluúčasti enormního počtu vojáků na obou stranách, nemluvě o bájných zvířatech a legendárních netvorech. Zkrátka představte si kupříkladu předchozí RTS Total War, které se zaměří na počínání jednoho jediného, mimořádně nadaného vojáka, takže z toho nakonec bude vcelku vkusná sekaná.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tvůrci hovoří o mimořádně velkém počtu bojových komb pro využití, pohybových dispozic a schopností a zbraní pro využití, o detailním grafickém zpracování s realistickým rozpohybováním ústředních protagonistů, rozmanitém herním prostředí a v neposlední řadě o měsíci září, jako o datu vydání zde připomenutého spektáklu.

Update 21:00 - ke stažení je první trailer (15 MB, DivX), ukazující pompéznost scény a pozoruhodnou dynamiku akce i v případě, že se v obraze nachází spousta postav a efektů! Celkově se hratelnost ve dvouminutovém videu dost podobá Princovi z Persie.
zdroj: GamesRadar, ToTheGame

martin

Nejnovější články