Ohlášení LEGO Indiana Jones
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení LEGO Indiana Jones

28. 7. 2007 8:08 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Akční arkáda pro malé i velké hráče s neohroženým dobrodruhem v hlavní roli od autorů LEGO Star Wars.

Nikoliv na E3, jak se předpovídalo, ale na Comic-Conu v San Diegu proběhlo jen tak mezi řečí oficiální oznámení hry LEGO Indiana Jones, kterou pro LucasArts vyvíjí Traveller’s Tales (autoři obou dílů Lego Star Wars). První trailer ukazuje několik záběrů přímo ze hry, která očividně poběží na stejném enginu jako Lego SW. Taktéž se pokusí zaujmout jak mladší hráče, tak jejich rodiče, čehož dosáhne především jednoduchým humorem - Indy padouchovi namísto zlaté sošky nabídne gumovou kachničku, v letadle uskočí před hadem atd.

zdroj: Archiv


LEGO Indiana Jones trailer - stažitelná verze (9 MB, 480x360)

Hra vás zavede na místa ze všech tří filmů: Dobyvatelů ztracené archy, Chrámu zkázy i Poslední křížové výpravy. Hned z prvního z nich lze ve videu zahlédnout jak úvod, kdy po Indyho skupině v pralese tamní domordci střílí šipkami, tak památný úprk před valícím se balvanem. Co se týče zbraní, Indyho pistoli bude samozřejmě asistovat neodmyslitelný bič, po němž se hrdina ostatně i v ukázce několikrát obratně zhoupne. Hra vyjde příští léto, kdy už v kinech po celém světě poběží chystaný čtvrtý díl filmu. S trochou štěstí se někdy během roku 2008 dočkáme next-gen akce Indiana Jones, o níž dlouho nebylo nic slyšet a zdá se, jako by LucasArts soustředili své priority spíš na Force Unleashed.

Platformy pro LEGO Indiana Jones zatím ohlášeny nebyly, ale lze očekávat stejné cílení jako u Lego SW. Novinky budete moci sledovat také na spuštěné homepage.
zdroj: IGN, WP, TeamXbox, homepage

levis

Nejnovější články