Oficiální oznámení MMORPG Star Trek Online
zdroj: tisková zpráva

Oficiální oznámení MMORPG Star Trek Online

7. 9. 2004 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na webu vývojářského studia Perpetual Entertainment se dnes objevila tisková zpráva, oficiálně potvrzující spekulace z minulých dní o vývoji MMORPG na téma Star Treku.

Hra ponese název Star Trek Online a pod licencí od Viacomu (Paramount Pictures) by měla postupně zužitkovávat obsah ze všech dosud vydaných filmů a seriálů (Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager a Star Trek: Enterprise).

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Slíbena je pochopitelně spousta dobrodružství ve známých prostředích i v nových světech - zavítáte na různé základny, na povrch planet a nebude samozřejmě chybět ani cestování (případně souboje) ve vesmírných lodích. V oficiálních FAQ se dále také uvádí, že co se týče výhledu na svět, zvažují tvůrci možnost first- i third-person perspektivy a je dokonce možné, že nakonec zařadí obojí. Pokud jde o vašeho hrdinu, toho si budete moci vybrat z několika ras, jejichž výčet bude teprve časem zveřejněn.

V době svého uvedení má být Star Trek Online časově zasazen především do 24.století, některé mise prý ale hráče zavedou i do jiných období. Další celé věky/epizody budou přidávány pomocí různých expansionů. Hra je zatím zřejmě teprve v počáteční fázi vývoje, s jejím vydáním se totiž nepočítá dříve než začátkem roku 2007. Veřejný betatest by pak měl proběhnout ještě v roce 2006. Otázkou ovšem zůstává, kdo se stane jejím vydavatelem - firma Activision, která dříve držela licenci na Star Trek hry, ji totiž už více než rok nemá.

kate

Nejnovější články