Odklad Tomb Raider Legend a Hitman: Blood Money
zdroj: tisková zpráva

Odklad Tomb Raider Legend a Hitman: Blood Money

17. 7. 2005 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Britský vydavatel SCI kompletně dokončil akvizici zkrachovalého Eidosu a byť hodlá nadále vystupovat pod touto značkou, přeci jen půjde o jeho peníze, kterých má dostatek a nemusí nikam spěchat, takže by nerad zopakoval fiasko s předčasně vypuštěným nehotovým Tomb Raider: Angel of Darkness před dvěma lety.

Hitman: Blood Money zdroj: tisková zpráva Proto podrobil všechny momentálně vyvíjené hry Eidosu důkladné analýze, aby zjistil, v jakém se nachází stavu, zda splňují kvalitativní standardy SCI a jestli vůbec mají šanci stát se hitem. Už předem varoval, že to může vést ke změně termínů vydání některých titulů, a tak se nyní i stalo. Výsledkem je odklad dvou third-person akcí - Tomb Raider Legend z Vánoc 2005 na příští rok a Hitman: Blood Money ze září na 2006. U Lary Croft se to dalo tušit, ale pozdější příchod nájemného vraha trochu překvapil, neboť to s ním v poslední době začalo vypadat čím dál lépe.

Jako důvod odsunů obou her byla uvedena snaha o "maximalizaci jejich hitového potenciálu". SCI jsou přesvědčeni, že do konce fiskálního roku 2006 bude celá společnost obohacená o Eidos zisková. Bez zajímavosti není informace, že všechna vývojářská studia Crystal Dynamics, IO Interactive i Pyro Studios už začala pracovat na nějakém novém, zatím neohlášeném projektu. Vedle toho se chystají pokračování dosud nevydaných titulů Battlestations: Midway, Conflict: Global Terror, Just Cause a Total Overdose.

zdroj: Bluesnews, PR, Kikizo

jd

Nejnovější články