Odhalení Earth No More, FPS i od 3D Realms
zdroj: tisková zpráva

Odhalení Earth No More, FPS i od 3D Realms

18. 6. 2007 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Minulý týden v SMSkách slibované odhalení nového projektu 3D Realms přineslo na čtyřech stranách aktuální číslo Game Informeru.

Půjde o FPS pro X360/PS3/PC s názvem Earth No More, vyvíjenou ve studiích Recoil Games (nová firma spoluzakladatele Remedy, viz IGN) a za asistence 3D Realms. Hra se bude odehrávat v malém městečku Nové Anglie na severovýchodě USA, které se po propuknutí neznámé epidemie ocitne pod karanténou. Na vině však tentokrát nebudou mimozemšťani, ale sami lidé a jejich zneužívání planety, jež se začne bránit šířením jedovaté vinné révy. Hrdiny se stanou mladík Will Forsyth a jeho čtyři přátelé, nacházející se přímo v epicentru nákazy, která zdeformuje okolní prostředí i divokou zvěř.

Earth No More poběží na Unreal Enginu 3 a nebude obsahovat žádné filmečky, zato se soustředí na vývoj charakterů (každá postava bude mít vlastní příběh, motivace i tajemství), pokročilou konverzaci jako v Mass Effect i týmovou spolupráci, podobnou té z Half-Life 2. Mimo deathmatche a kooperativního módu hra nabídne možnost zastat roli jinak počítačem ovládaných nepřátel, tedy tak, jak to plánuje střílečka The Crossing. Jedna ze zbraní, Linker, má fungovat jako opak proton packu z filmu Krotitelé duchů (hráči UT si jistě vybaví Link Gun). Earth No More není zdaleka hotovo a proto je datum vydání stanoveno až na rok 2009. Že bychom se Earth No More dočkali dříve než věčně odkládaného Duke Nukem Forever?

zdroj: WorthPlaying, CVG, QJ

levis

Nejnovější články