Nové LEGO dobrodružství v Bionicle Heroes
zdroj: tisková zpráva

Nové LEGO dobrodružství v Bionicle Heroes

5. 5. 2006 9:09 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ač se to leckomu zprvu nezdálo, hra LEGO Star Wars (recenze) si nakonec našla takové množství příznivců a celkově sklidila dost velký úspěch, že si zcela samozřejmě vysloužila další pokračování, jehož vydání očekáváme letos v září.

Bionicle Heroes zdroj: tisková zpráva Jak oznámila společnost Eidos Interactive, tvůrci tohoto počinu pracují zároveň ale ještě na jedné hře ze světa stavebnice LEGO. Projekt se jmenuje Bionicle Heroes a hotov by měl být už letos na podzim. Tiskovou zprávu doplňoval jeden obrázek, který si můžete prohlédnout v naší galerii.

Vývojáři z TT Games (tato firma vznikla v roce 2004 spojením vydavatelské společnosti Giant Interactive Entertainment a studia Traveller's Tales) se v dobrodružné akci Bionicle Heroes údajně chystají uvést do života ty nejúžasnější LEGO postavičky, jaké jste kdy mohli v nějaké hře vidět. Ujmete se role mladého hrdiny, který se vydal objevovat pro něj dosud neznámý a nebezpečný svět BIONICLE. Zvládnout všechno, co zde na něj číhá, bude vyžadovat ovládnutí různých mocných sil a speciálních schopností.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články