Noční strach v Requiem: Bloodymare
zdroj: tisková zpráva

Noční strach v Requiem: Bloodymare

7. 1. 2008 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Velmi dospělá a velmi hororová onlinovka od tvůrců Ragnaroku má americkému publiku splnit ty nejpříšernější noční můry.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Requiem: Bloodymare je dítkem společnosti Gravity Corp. (Ragnarok Online, ROSE Online), zatímco jejich americká pobočka Gravity Inc. má nyní za úkol protlačit hru na tamním trhu (v Asii jejich produkty možná válí, avšak v USA jde zatím o nevýznamnou firmu). Toho hodlá dosáhnout mj. přítomností Havok enginu + existencí skutečně ošklivých nočních bestií, krvavých soubojů bez skrupulí a vůbec celkem jasnou orientací na odrostlejší publikum (velmi pravděpodobný Mature rating).

Sebelepší ani sebekrvavější onlinovka se neobejde bez alespoň základního historického pozadí. Příběh Requiem: Bloodymare pojednává o Ethegii, světě, kde je vyrovnaně přítomna magie i technika. Střet těchto sil uvrhl Ethegii do očekávání ne zrovna světlých zítřků - ve hře prý nebude radno vystrčit v noci nos daleko z tábora. Zatím se mluví o jediné hratelné rase, Temperionech, vniknuvších skrze kombinaci genetického inženýrství (odtud např. možnost upravit ve hře svůj genetický obraz) a šarlatánských rituálů.

Pokud vše klapne, vyjde hra v USA v prvním čtvrtletí letošního roku (můžeme-li věřit vývojářům, hra je ve vývoji 4+ roky) a to pouze pro osobní počítače. Do té doby se můžete např. kouknout na krátký upoutávkový filmeček na domovské stránce.

zdroj: PR

jester

Nejnovější články