Náhodně generované kobky Bloodborne budou obrovské
zdroj: tisková zpráva

Náhodně generované kobky Bloodborne budou obrovské

19. 12. 2014 9:40 | Preview | autor: Adam Homola |

Vývojáři ze studia From Software pomrkávali, naznačovali a škádlili fanoušky kvůli náhodně generovaných dungeonům v Bloodborneněkolikrát. Teď vytáhli všechna esa z rukávu a představili chystaný systém. Novinka se jmenuje Chalice Dungeons a jde o lokace, do kterých se dostanete za použití některého ze svatých grálů. Dole vás pak čekají obrovské budovy, monstra, různé prostředí, spousta úrovní a samozřejmě i poklad.

Chalice Dungeons jsou starodávné podzemní kobky pod městem Yharnam a pokaždé, když se portál do kobek otevře, samotný dungeon se změní. Dungeony jsou přímo prošpikované pastmi, bestiemi, monstry i odměnami a pokaždé to bude všechno jinak. Náhodně generované kobky můžete hrát jen sami pro sebe a pořád dokola se snažit o co nejlepší průchod, nebo můžete soutěžit i s vašimi kamarády či cizinci na internetu.

Jednotlivé kobky totiž půjde sdílet a i vy si budete moct stáhnout přesně tu stejnou kobku, kterou včera proběhl váš kamarád a pokusit se překonat jeho skóre. Vzhledem k neustále se měnícím výzvám tak Bloodborne nabídne nejen (snad) dobrou znovuhratelnost, ale také tím povýší své specifické online prvky zase o kousek dál. Kobky by si navíc neměly být podobné jako vejce vejci, ale můžete se těšit na různorodá prostředí od bažin, až po obří gotické sály.

Bloodborne zdroj: tisková zpráva

"Mezi stvůrami najdete v dungeonech také ochránce rituálních mistrů. Zrozeni v hlubinách kobek, tihle vládci hlubin s bledou kůží neviděli sluneční svit. Neustále se potulují po kobkách a střeží tajemství mistrů. Nenechte se zmást jejich černýma očima - vždycky si vás najdou. Obzvláště na pozoru byste měli mít před rituálními mistry, kteří praktikují temné a pradávné ceremonie, o kterých mohla mluvit jen hrstka přeživších," popisují atmosféru kobek vývojáři na PS Blogu.

A finální boss takových náhodně generovaných dungeonů? Pejsek. Ale při pohledu na místního čtyřnohého mazlčka budete ještě se slzou v oku vzpomínat na zombie psiska z Resident Evilu. Ostatně podívejte se sami. A podívejte se i do galerie, kam přibylo několik nových obrázků právě z Chalice Dungeons.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články