Multiplayerový mód do Godfather II
zdroj: tisková zpráva

Multiplayerový mód do Godfather II

19. 3. 2009 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Velte ostatním hráčům ve strategickém režimu z ptačí perspektivy. VIDEO

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Pro již hotovou, nyní v lisovně se nacházející gangsterskou akci Godfather II (u nás známou jako Kmotr 2) se připravuje stahovatelný balíček, který bude zcela zdarma a vyjde ve stejný den jako plná verze. Přenese strategický režim do multiplayerového prostředí v módu Don Control, který dá až 16 lidem v online soubojích možnost sestavení vlastní mafiánské rodiny, do které budete moci jako velký Don přijímat hráče. Donův pohled z ptačí perspektivy (viz dojmy) bude sloužit k rozdávání rozkazů ostatním členům rodinky a pro získání celkového přehledu nad událostmi ve městech (New York, Miami a Havana).

Hlavním cílem MP módu bude ovládnout všechny tři města, stejně jako tomu je v singlu. Souboje také budete moci pouze sledovat a sázet na jednotlivé mafiánské rodiny, což může přinést nemalý balík peněz. V roli online donů totiž můžete naverbovat do svých gangů další hráče za příslib podílu na zisku. Pokud ovšem v online hře neuspějete, přijdete o své peníze v singleplayerové kampani a impérium se může zhroutit jako domeček z karet.

zdroj: Archiv


Godfather 2 - Don Control MP mód trailer

Autoři mluví o Don Control módu jako o údajně klíčové funkci Godfathera II, jež by měla nabídnout hráčům zcela nové možnosti, které v multiplayeru ještě nezažili. Zbytek online režimy hry budou tvořit čtyři multiplayerové módy a šest map. Plná verze vyjde 7. dubna letošního roku na PC, X360 a PS3 - více v dřívějším zpravodajství:

Úvodní mise v Godfather II  [22.2.2009 14:14 - warlock]
Výkonnost mafiánů z The Godfather II  [30.1.2009 10:10 - levis]
Trailery: Godfather II, Numen, Flock  [9.1.2009 23:23 - jd]
zdroj: EA

miky

Nejnovější články