MMORPG Star Wars Galaxies míří také k nám
zdroj: tisková zpráva

MMORPG Star Wars Galaxies míří také k nám

22. 9. 2003 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Activision oznámili datum evropské premiéry sci-fi MMORPG Star Wars Galaxies: An Empire Divided, které si od konce června, kdy bylo uvedeno na americký trh, získalo již značnou oblibu.

Star Wars: Galaxies - An Empire Divided zdroj: tisková zpráva Tu koneckonců signalizovaly už i první prodejní výsledky začátkem prázdnin. Jen za dva měsíce od uvedení si hru zaregistrovalo 300 000 lidí, což z ní dělá nejen titul s nejrychleji rostoucí hráčskou základnou, ale dokonce i druhou celkově nejhranější (nejoblíbenější) MMORPG v Americe, kterou už překonává pouze EverQuest.

V Německu, Francii, Itálii a Španělsku bude hra v prodeji od 7. listopadu a podle odpovědi Báry Veselé z Cenegy na náš dotaz se tento termín týká i České republiky. Ti nejskalnější fandové žánru a Hvězdných válek na nějaké oficiální uvedení samozřejmě nečekali a díky možnosti objednání přes internet z USA se do dobrodružství Star Wars Galaxies: An Empire Divided pustili již mnohem dříve. Zážitky a postřehy z hraní si tak můžete přečíst třeba na webu LEVELu, v několika článcích na pokračování. Do budoucna se plánují různá vylepšení, jako například přidání pozemních vozidel vlastněných hráči nebo další obyvatelná města. Hru Star Wars Galaxies si můžete předobjednat z Tiscali GameShopu (1399 Kč).

zdroj: PR, vlastní zpráva

kate

Nejnovější články