MMORPG Dominion míří i na PC
zdroj: tisková zpráva

MMORPG Dominion míří i na PC

15. 11. 2001 0:57 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pharaoh Productions, tvůrci pro nás PCčkáře neznámých her Fade a Universe, se nechali slyšet, že jejich nové dílo - akční multiplayerová RPG hra s názvem DOMINION, která je v první řadě vyvíjena pro Xbox, bude mít také svou PCéčkovou podobu.

Protože se nejdříve pracuje na verzi pro Xbox (samozřejmě i to má svůj důvod - jde především o to, že jako nový produkt poskytuje vývojářům mnohem více zajímavých možností a to téměř bez omezení), dá se celkem očekávat, že verzi pro PC si pak užijí nejvíce ti, kteří budou mít nejnovější grafickou kartu (např. GeForce3). Po herní stránce by však neměly být velké rozdíly. Pharaoh Productions mají v úmyslu dosáhnout toho, aby bylo možné hrát DOMINION přes internet vzájemně na obou platformách (PC a Xbox), což by mohlo být opravdu zajímavé...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Příliš mnoho podrobností o hře zatím není známo, ale protože je DOMINION teprve na počátku svého zrodu, ani není divu. Jisté však je, že se seznámíte nejen se šesti rasami rozdělenými do dvou skupin, takže tři rasy pro "Ochránce" ("Protectors" - lidé, dwarfové, elfové) a tři pro "Ničitele" ("Destroyers" - ogreové, trollové, talrokové), ale také s jejich vlastními jazyky. Skutečně - každý národ bude mít svůj jazyk, což prý bude pro hru velice důležité. Že si taťkové tohoto RPGéčka dávají opravdu záležet, dokazují i velmi vydařené skicy, u jejichž zvětšenin si můžete přečíst i specifika jednotlivých druhů.

Jak již bylo na začátku řečeno, nejprve je v plánu dokončení verze pro Xbox, každopádně PC podoba DOMINIONu by měla být k dispozici během 3-6 měsíců od vydání té Xboxové.
zdroj: HomeLan Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články