Masakr renesančních hrdinů v boji o šifru mistra Leonarda
zdroj: tisková zpráva

Masakr renesančních hrdinů v boji o šifru mistra Leonarda

4. 5. 2012 15:39 | Preview | autor: Adam Homola |

Hráči Unreal Tournamentu a Quake 3 pozor. Sympatická FPS Renaissance Heroes ignoruje některé moderní trendy a vrací se ke kořenům - záležet bude na vašich rychlých reakcích a skillu. Na nějaké perky zapomeňte. I “příběh” je velmi prostý: Renaissance Heroes se odehrává v alternativní verzi Itálie v roce 1519, kdy Leonardo DaVinci vyrobil stroj, který by mohl změnit svět. Plány pro sestavení stroje ale krátce před smrtí roztrousil na různá místa. A právě o části plánů se vedou souboje. Teda ne že by na tom záleželo, v Quake 3 taky nebyl příběh a jak to bylo fajn.

zdroj: Archiv

...

Renesanční hrdinové vypadají k světu. Jedou totiž na Unreal Engine 3 a svojí barevností mohou chvílemi připomínat Bulletstorm. Vývojáři ze studia ChangYou si dali záležet, aby herní 16. století působilo jako skutečné 16. století, teda alespoň co se prostředí týče. V ne úplně tradičním settingu se pak budete s až 12 hráči řezat ve velmi tradičních módech. Deathmatch, Team Deathmatch a Capture the Flag. Tradičněji už to nejde.

Na rozdíl třeba od Quake 3 nebudou v Renaissance Heroes zaměnitelné postavy. Tvůrci jim říkají hrdinové a prý bude mít každý z nich své vlastní schopnosti, které reflektují daný herní styl. V renesanční době ale po sobě nebudete střílet z railgunu nebo BFG. Klasické multiplayerové FPS zbraně zde dostanou dobový twist. Místo sniperky tak budete ustřelovat hlavy kuší, místo brokovnice se budete rubat velkým kladivem apod.

Do bety Renaissance Heroes se můžete na oficiálním webu zaregistrovat už teď. Start bety se pak očekává na letošní léto a hra by měla vyjít ještě v tomto roce. A hlavně bude free to play, takže si ji bude moci vyzkoušet každý.

Nejnovější články