Létající talíře a jetpacky v Dark Void
zdroj: tisková zpráva

Létající talíře a jetpacky v Dark Void

19. 10. 2007 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

První trailer více poodkrývá slibnou sci-fi akci od Capcomu, která bude na Unreal Enginu 3 a i pro PC.

Že se nová sci-fi akce od Capcomu bude jmenovat Dark Void, jsme vás informovali v SMSkách již začátkem týdne. Dnes byl na web uvolněn premiérový trailer z Capcom's Gamer's Day. První část je poskládaná ze záběrů na skutečné antické sochy, staré fresky a chrámové chrliče, za jejichž vznik se dle příběhu hry zasloužila neznámá božská stvoření zvaná "The Watchers". Ti v našem světě žili od pradávna, než je lidstvo svrhlo - od té doby prý trpělivě čekají na svůj úder. Nudné a statické záběry v tu chvíli vystřídají atraktivní ukázky přímo z hraní: let s dvojplošníkem, nefalšované UFO, obrovské poletující kousky hmoty ve vzduchu i rvačka hlavního hrdiny s jakýmsi vojákem v interiéru vesmírné lodi.

zdroj: Archiv


Dark Void nahrávka traileru - stažitelná verze (41 MB, HD)

K samotné hře pořád nejsou žádné oficiální informace, ředitel Capcomu Christian Svensson však na diskusních fórech potvrdil, že hra vzniká pro PC, X360 i PS3. Tím vyvrátil dřívější spekulace, že půjde o čistě Sony titul. Vzhledem k finančním nákladům je pro Capcom v současné době nevýhodné tvořit hru pro jedinou platformou, což ostatně není žádná novina (viz třeba multiplatformnost Devil May Cry 4).

Vývojaři jsou Air Tight Games (tým složený z autorů xboxového Crimson Skies: High Road to Revenge). Ti na svém webu hledají multiplayerového designéra, který by zároveň mohl asistovat s animacemi v Unreal Enginu 3. Snadno si tedy domyslet, na jaké technologii Dark Void poběží. Datum vydání je stanoveno na příští rok.
zdroj: GT

levis

Nejnovější články