Legion - pohled do starověkého Říma
zdroj: tisková zpráva

Legion - pohled do starověkého Říma

27. 9. 2001 20:37 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Anglický vývojový tým Slitherine Software usilovně pracuje na nové historické strategické hře Legion, odehrávající se ve starověkém Římě.

Slitherine Software vznikla před dvěma lety a na trh se snažila prorazit s hrama pro Gameboy Color. Poté co byla vydána jejich prvotina T-Tex, se rozhodli zaměřit na vývoj her pro PC. Jejich velkým snem bylo vytvořit strategii a tak teď máme tu čest se seznámit s hrou Legion, která by měla vyjít někdy během příštího jara. Vzhledem k náročnosti provedení, se bohužel nepočítá ani s multiplayerem, ani s editorem map, což jistě mnohé z Vás zamrzí. Vybrat si ale budete moci až z 50 různých národností a více jak dvaceti počítačových oponentů. Mapy, zbraně, uniformy i bitvy budou podloženy historickými fakty, avšak průběh bitev a jejich výsledky jsou jen na Vás.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Cílem hry bude sice vybudovat říši, ale nepůjde pouze o vybojování území, důležitou úlohu zde bude hrát i ekonomika a také doplomacie. K dispozici budou pouze 4 základní zdroje - jídlo, oblečení, dřevo a železo. Tyto Vám budou muset postačit na vybudování silného zázemí a armády. Stejně jako nemají generálové ve skutečnosti příliš velký přehled o bitvě, tak i Vy zřejmě vzhledem k zamýšleným velikostem map nebudete mít vše jako na dlani. Bude záležet jen na Vašich taktických a strategických schopnostech. Bitvy však prý budou celkem krátké, ale zato krvavé a s velkými ztrátami. Obrázek zdroj: tisková zpráva
zdroj: Avault

korgull

Nejnovější články