Kane & Lynch multiplatformně a česky, ale později
zdroj: tisková zpráva

Kane & Lynch multiplatformně a česky, ale později

24. 4. 2007 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Neutekl ani měsíc od vyjádření šéfky SCI Jane Cavanagh o pozdržení jejich PS3 titulů do roku 2008, než se tato konzole na trhu více uchytí.

Kane & Lynch: Dead Men zdroj: tisková zpráva A hle, nyní, po posílení kreditu PlayStation 3, je zase vše trochu jinak, když tento vydavatel dospěl k závěru, že v dlouhodobém horizontu a k posílení značky pro něj bude výhodnější vypouštět shodné verze pro všechny hlavní platformy naráz, namísto různých verzí v odlišnou dobu. Odnesla to kooperativní psychopatická akce Kane & Lynch: Dead Men od tvůrců Hitmana, která (asi nejen kvůli změně strategie) nedorazí v květnu pro PC/X360, nýbrž až těsně před letošními Vánocemi, kdy už bude konzole od Sony dostatečně rozšířena, pro PC/X360/PS3. Jak se nám podařilo vypátrat, hru u nás Cenega Czech lokalizuje titulky a měla by stát pravděpodobně 999 Kč (předobjednávka z Xzone.cz).

O spekulovaných konverzích K&L pro PS2 a PSP nepadla zmínka. Přejme si, aby za chvíli představenstvu SCI/Eidos nedocvaklo, že by bylo ještě chytřejší počkat pár let na premiéru filmu Kane & Lynch ;) Ten je nyní v pokročilé fázi přípravy a vlastní na něj práva producenti snímku Hitman pro Fox. Stejný osud postihl podobnou, ale tentokrát vojenskou akci Crossfire z dílny Pivotal Games (série Conflict), která byla odsunuta taktéž o celý půlrok - z plánovaného léta 2007 na začátek 2008, kdy se i ona objeví s přízviskem "multiplatformní titul".

zdroj: GamesIndustry, vlastní

jd

Nejnovější články