Hra Revenge of the Sith podle Star Wars: Episode III
zdroj: tisková zpráva

Hra Revenge of the Sith podle Star Wars: Episode III

28. 7. 2004 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost LucasArts včera odhalila svůj další projekt, tentokrát postavený na posledním ze série filmů Hvězdných válek - Star Wars: Episode III.

Nový titul, nazvaný zkrátka Revenge of the Sith, by měl vyjít 5. května 2005, tedy dva týdny před uvedením zmíněného filmu do kin (jeho premiéra je naplánovaná na 19. května 2005). Na jakých platformách si ho zahrajeme, oznámeno nebylo, ale dá se předpokládat, nebo v to alespoň doufejme, že to bude i na PC. Půjde prý o third-person akční adventuru, jejímiž hlavními hrdiny budou Anakin Skywalker a Obi-Wan Kenobi, kteří spojí své síly v divokých bitvách a duelech se světelnými meči, dokud nedojde k finální konfrontaci mezi dobrem a zlem.

Hráči dostanou možnost mít ve své moci všechny schopnosti obou Jediů, včetně těch vycházejících z víry v Sílu i technik boje se světelnými meči. V roli Anakina rozpoutáte síly Temné strany, vámi vedený útok, ať už Silou nebo mečem, bude nelítostný. Jako Obi-Wan budete bojovat za záchranu galaxie před Temnou stranou zaměřením se na síly strany Světla. Vaše technika boje bude rychlá a přesná, budete využívat Sílu k ovládání svých nepřátel. Na vývoji této hry spolupracuje Nick Gillard, s jehož pomocí se vývojářský tým snaží vytvořit ty nejautentičtější souboje se světelnými meči s choreografií převzatou přímo z filmů. V rámci příběhu Star Wars: Episode III také navštívíte místa, která jste dosud určitě neviděli. Letos v září by měla na DVD vyjít trilogie Hvězdných válek, která by měla mj. obsahovat jako bonus také speciální nahlédnutí do zákulisí vývoje nové hry.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články