Half-Life 2 vyjde ve třech verzích dle obsahu
zdroj: tisková zpráva

Half-Life 2 vyjde ve třech verzích dle obsahu

3. 9. 2003 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jak dnes oznámil Gabe Newell ze společnosti Valve Software, v době vydání očekávané akce Half-Life 2 bude hra k dispozici hned ve třech verzích.

První má obsahovat pouze singleplayerovou kampaň, bude prodávána především v obchodních řetězcích jako Costco nebo Walmart a její cena bude pochopitelně o něco nižší. Druhým typem Half-Life 2 v prodeji se stane klasická verze se vším všudy, tedy se single- i multiplayerovou částí, dostupná v on-line i kamenných obchodech. Poslední obdobou bude Half-Life 2 ve speciální edici s různými bonusovými věcmi navíc. Zřejmě půjde o záležitosti jako tričko, podložka pod myš, průvodce hrou atd., ovšem konkrétní obsah této o něco dražší verze zatím nebyl oznámen.

Zvětšit Pokud se rozhodnete zakoupit titul přes službu Steam, kterou rovněž provozuje Valve, máte opět na výběr ze dvou možností. Buď zaplatíte plnou cenu produktu, jako byste jej koupili v obchodě nebo budete pravidelně platit za její používání. Poplatek má činit $9.95 za měsíc a další výhodou tohoto způsobu bude získávání dodatečného materiálu zcela zdarma. Veškerý následující komerční obsah (expansiony, levely, mody ...), který Valve uvolní, tak "předplatitelé" Half-Life 2 dostanou gratis, zatímco ostatní si jej budou muset v případě zájmu zaplatit.

Říkáte si, že je to všechno moc hezké, jen kdyby už někdo také konečně napevno zvolil datum vydání? Jak jsme si všichni dlouho mysleli, měla hra vyjít 30. září a koneckonců Vivendi na ECTS nezveřejnili žádný jiný termín, ačkoliv již dlouho předtím toto datum ani nepotvrdili. Nyní se však začíná alespoň v Británii mluvit až o půlce listopadu, což deklarují též různé on-line obchody. Vivendi zase jako datum vydání hry prezentuje pouhé "TBC" (to be confirmed), tedy, že termín má být teprve potvrzen. Polovina listopadu je celkem reálná a tiše s ní počítá většina světových serverů.

kate

Nejnovější články