FPS Chronos přejmenována na TimeShift
zdroj: tisková zpráva

FPS Chronos přejmenována na TimeShift

8. 1. 2005 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V příštím týdnu by měla být oficiálně oznámena nová first-person střílečka vývojářského týmu Saber Interactive.

Už nyní jsou však díky redaktorům magazínu GameSpot známy první podrobnosti. Název hry je údajně TimeShift, i když dříve se hra jmenovala Chronos (psali jsme před rokem). K jejímu vydání by mělo dojít v průběhu tohoto roku. Vydavatelskou společností prý bude Atari.

Obrázek zdroj: tisková zpráva TimeShift má být příkladem tradiční střílečky. Půjde o futuristickou hru s arzenálem velmi účinných zbraní a speciálně upraveným oblekem, který vás učiní imunními vůči všem druhům změn číhajících v čase. Tento oděv vám totiž dá možnost měnit tok času - to znamená, že jej můžete zpomalit, zastavit, anebo třeba i vrátit - pravděpodobně ale nepůjde o schopnost neomezenou. Děj hry je situován do nepřátelského světa plného tajemných nepřátel. Akce tady tedy bude víc než dost.

K dispozici budete mít deset typů zbraní, každá bude vybavena druhotným palebným módem. Mimochodem, i když budete moci pohybovat časem, vliv na případná zranění to mít nebude, takže pokud nějaká utržíte, ani při vrácením času kousek zpátky, je nevyléčíte. Zato budete moci ovlivnit prostředí i nepřátele. Určitě si umíte představit celou řadu situací, při kterých může být něco takového prospěšného. Manipulace s časem prý bude hrát klíčovou roli i při řešení různých hádanek. Nebojte, nebude jich mnoho a tvůrci navíc dbají o to, aby nešlo o nic frustrujícího. Každou zapeklitost půjde vyřešit několika způsoby. Hra by měla obsahovat také multiplayer, ovšem na podrobnosti si ještě budeme muset počkat. Obrázky ze hry jsou k vidění na GameSpotu.

zdroj: GS

korgull

Nejnovější články